Ben je op zoek naar een mooie echte visgraatvloer in Amsterdam (of omgeving)? dan kunnen wij verzorgen dat hele traject voor jou op een professionele wijze geschiedt. We zijn een gespecialiseerd bedrijf.

Een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer vereist deskundige aandacht bij het legproces. We leggen visgraatvloeren en Hongaarse puntvloeren vaak op een ondergrond van anhydriet. En ook op een cementen dekvloer, of bijvoorbeeld verwerkt in fermacell waarin vloerverwarming is gelegd.

Door middel van het juiste gebruik van ondervloeren, zoals eiken mozaïek bij een tapisvloer of een dunnere lamelparket vloer is een houten vloer uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming!

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

ALLES WETEN OVER EEN HOUTEN VLOER?

Je bent welkom in onze showroom in hartje Amsterdam.  Een visgraatvloer of een Hongaarse puntvloer leggen we zowel op een traditionele manier met tapis of bourgogne plankjes, als met een lamelparket in visgraat of Hongaarse punt  (of multiplank of duoplank). Dit is vooral een kwestie van smaak. Daarnaast kent het lamelparket nagenoeg geen krimp waardoor de naden in de winter bij lage luchtvochtigheid niet direct groter worden.

AMSTERDAM EN OMGEVING

We werken vooral in Amsterdam en omgeving ( het laatste jaar onder nadere ook regelmatig in nieuwbouwprojecten aangrenzend aan Amsterdam, zoals Weesp en Naarden. Maar ook de Houthavens).

Het is onze passie om er een zorgeloos traject van te maken. U krijgt een prachtige houten vloer zonder zorgen!!

Maak gerust een afspraak om echt geheel vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen naar de mogelijkheden.