Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De psychiater Viktor Frankl noemde “het leveren van een bijdrage …” als een voorwaarde voor zingeving van ons bestaan (voor de liefhebber.)

De mensen achter De Berg Houten Vloeren BV (DBHV) willen een bijdrage leveren. In dit geval een bijdrage aan de integratie, opleidingen en leertrajecten van vluchtelingen met een verblijfsstatus.

DBHV levert prachtige parketvloeren die door professionele parketteurs worden gelegd en als de klant ermee akkoord gaat worden onze parketteurs ondersteund door een leerling uit bovengenoemd traject.

DBHV kan dit niet alleen. Het team Entree van de Gemeente Amsterdam selecteert gemotiveerde kandidaten en het ROC zorgt voor de gepaste opleiding. Wij zijn een door de overheid Erkend Leerbedrijf en regelen het praktijkgedeelte.

Mijn oude tropisch hardhouten vloer in de herkansing: geschuurd en geolied is hij weer als nieuw (en beeldschoon). Zeer vakkundig, betrouwbaar, prettig, professioneel. Ik ben blij.

Jeanie Schulte Nordholt
Amsterdam

echt-houten-vloer-1
hongaarse-punt-vloer-2
echt-houten-vloer-1

Direct
offerte
aanvragen

Het is fantastisch om nieuwe Nederlanders op deze manier te helpen bij het vinden van een plekje in onze maatschappij.

Daarnaast betekent voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen ook, dat de klant helemaal tevreden is met het geleverde; dat er heldere afstemming plaatsvindt over de wensen, verwachtingen en mogelijkheden, en….. dat er zeer serieus wordt omgegaan met een eventuele klacht.

In onze organisatievorm vinden we het belangrijk dat ieders stem telt! Hierin laten we ons leiden door de principes van Ricardo Semler (SemcoStyle).

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om onze grondstoffen te verwerven van bedrijven die met grote zorgvuldigheid omgaan met de natuur. Dat wil onder andere zeggen dat er bij selectieve kap wordt geherplant en dat er controle is op het proces (FSC en PEFC)

Als organisatie worden ook wij gecoacht om ondersteuning te krijgen bij de verwezenlijking van bovengenoemde doelstellingen. Dit wordt gedaan door Dorien Witte van de Connection-Company