Topkwaliteit parketvloeren uit Amsterdam

Parketvloer Amsterdam

Heeft u net een nieuw pand bemachtigd in Amsterdam? Of is uw huidige vloer aan vervanging toe? Wat de aanleiding ook mag zijn, als u op zoek bent naar een parketvloerspecialist in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan houten vloeren zoals het chique tapis of bourgogne visgraat parket.

Maar u kunt bij ons in Amsterdam ook terecht voor een ander soort parketvloer, zoals een stoere multiplanken vloer met een eikenhouten toplaag.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Of wilt u eerst even ons assortiment bekijken? Kom dan – op afspraak – langs bij ons in de showroom in Amsterdam of maak een afspraak en wij komen bij u thuis langs. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Een all-round positieve ervaring, vanaf de eerste afspraak tot en met de nazorg. De vloer is heel mooi geworden en geleverd volgens afspraak. Het grootste pluspunt voor mij was de klantenservice.  Kan ze zeker aanbevelen!

Joel Frijhoff
Amsterdam

Mijn oude tropisch hardhouten vloer in de herkansing: geschuurd en geolied is hij weer als nieuw (en beeldschoon). Zeer vakkundig, betrouwbaar, prettig, professioneel. Ik ben blij.

Jeanie Schulte Nordholt
Amsterdam

Vloeren parket
parketvloeren deberghoutenvloer
Parket

Direct
offerte
aanvragen

Authentieke parketvloer in Amsterdam

Als u woont in een historische stad als Amsterdam, is een authentieke parketvloer natuurlijk altijd een goede keuze. Een houten parketvloer is bijna een soort schilderij; het is zeer sfeerbepalend in huis en past daarom goed bij het karakteristieke Amsterdam. Net als de panden in Amsterdam, gaat ook parket zeer lang mee. Een houten vloer of parketvloer is daarom ook duurzaam en heeft een mooie warme uitstraling.

Hier kunt u meer informatie vinden over het verschil tussen laminaat en parket en over de soorten parketvloeren die wij in Amsterdam aanbieden. Zoals hierboven al te lezen is, is een parketvloer zeer sfeerbepalend in huis. Elke parketvloer die wij aanbieden in onze showroom in Amsterdam, heeft weer een andere uitstraling. Wij begrijpen daarom dat bij de aankoop van een nieuwe vloer in Amsterdam en omstreken, de meeste mensen niet over één nacht ijs gaan; een parketvloer is namelijk sterk bepalend voor de uitstraling van het interieur.

Wij nemen er graag en vrijblijvend de tijd voor om de mogelijkheden rustig met u door te nemen, zonder enige verplichting.

Showroom in Amsterdam

Woont u in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam? Kom dan een keer langs in onze showroom. In onze showroom in hartje Amsterdam, naast de Foodhallen hebben we een overzichtelijk assortiment parketvloeren. Van traditioneel Frans eiken tapis tot bourgogne, en van gelegde tapis visgraatvloeren of Hongaarse puntvloeren tot stoere verouderde multiplanken, of superstrak noestloos lamelparket met Zweedse uitstraling. Heeft u wat langer de tijd nodig om een keuze te maken over het soort parketvloer? Dan neemt u een staal (monster) mee naar huis om te kijken of het bij uw interieur past. Bij ons mag u er nog rustig een nachtje over slapen.

Afspraak in Amsterdam

Omdat wij al meer dan 20 jaar maatwerk leveren met parketvloeren in Amsterdam kunnen wij het ook begrijpen als u advies op maat wilt hebben. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken. Dan nemen we de voorbeeld parketvloeren en monsters mee en bekijken we samen de situatie bij u thuis in Amsterdam of omstreken en wat daarin de mogelijkheden zijn.

Maak direct een afspraak en/of kom langs bij ons in Amsterdam

Vakmanschap

Parket, oftewel een houten vloer, is in Amsterdam in zoveel variaties en vormen verkrijgbaar, dat de uitstraling kan verschillen van superhip tot klassiek en traditioneel. Wij zijn gespecialiseerd in echte eiken vloeren en parket. In onze showroom op de Bellamystraat in Amsterdam, waar het vakmanschap zijn oorsprong heeft, vindt u een uitgebreide selectie sfeervolle houten vloeren, parket en multiplanken voor een zeer scherpe prijs. Kortom, voor een parketvloer in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres.