Over ons

De Berg Houten Vloeren: Betrokkenheid,Toewijding,Vakmanschap

Al meer dan 20 jaar leggen wij vloeren. Het is altijd ons credo om de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren. Aan kwaliteit doen wij geen enkele concessie. Niet in het minst omdat dat ook ons eigen werkplezier verhoogt.

De Berg Houten Vloeren neemt de tijd voor u. Tijd om de individuele wensen af te stemmen, altijd binnen het budget. We maken een afspraak in onze showroom waar veel voorbeeldvloeren kunnen worden bekeken. Meestal kunt u een monsterbord mee naar huis nemen, of we maken er één naar wens, om het thuis rustig te bekijken. Een houten parketvloer is bijna een soort schilderij; het is zeer sfeerbepalend in huis.

De vloer wordt bij u thuis ingemeten en wordt ook volledig turn-key opgeleverd, desgewenst inclusief het plaatsen en aflakken van de plinten. Ook wij willen bijdragen aan duurzaamheid en kopen daarom nagenoeg al ons hout in van FSC of PEFC gecertificeerde bedrijven.

Voor ons staat een prettige relatie met u voorop en gaan we alleen maar voor het beste eindresultaat: Een vloer waar u jaren plezier van heeft!

Mijn oude tropisch hardhouten vloer in de herkansing: geschuurd en geolied is hij weer als nieuw (en beeldschoon). Zeer vakkundig, betrouwbaar, prettig, professioneel. Ik ben blij.

Jeanie Schulte Nordholt
Amsterdam

echt-houten-vloer-1
hongaarse-punt-vloer-2
echt-houten-vloer-1

Direct
offerte
aanvragen

Wij voeren een actief MVO Beleid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zien wij als een kerntaak van onze onderneming en als een verplichting naar een duurzame samenleving. Als officieel door de overheid Erkend Leerbedrijf leiden wij nieuwe Nederlanders op tot parketteur, onder begeleiding van onze Top Parketteurs en het ROC te Nieuwegein.

Onze uitgangspunten zijn autonomie, zelfsturing en empathie, onder andere gebaseerd op de principes van Ricardo Semler (Semcostyle) en Geweldloze Communicatie gebaseerd op de principes van dr Marshall Rosenberg. Het is onze intentie deze principes leidend te laten zijn door onze hele organisatie heen. Dat betekent dus zowel voor alle medewerkers en eigenaren, als voor het contact met u als klant.

Meer over ons MVO beleid