De mooiste houten vloeren in Amsterdam

Home » Houten vloeren

Houten vloeren zijn zeer sfeerbepalend in een woning. Het is dan ook logisch dat u niet over één nacht ijs gaat bij de aanschaf ervan. Wilt u een houten vloer kopen met een authentieke uitstraling of een warm karakter? Of wilt u toch liever een houten vloer die past in uw moderne interieur? 

De Berg Houten Vloeren is specialist in houten vloeren en wij helpen u graag met de verschillende afwegingen die u moet maken bij het kopen van een nieuwe vloer. In de sfeervolle showroom kunt u in alle rust diverse houten vloeren bekijken en vergelijken. Door onze vakkennis en ervaring met houten vloeren, kunnen wij goed met u meedenken en u adviseren in de keuzes die gemaakt moeten worden.

 

Van visgraat vloeren tot multiplanken

De ene houtsoort is de andere niet, want iedere boom heeft zijn eigen tekening, kleur en hardheid. Houten vloeren zijn velen variaties en vormen verkrijgbaar, waardoor de uitstraling van de houten vloeren kan verschillen van superhip tot klassiek en traditioneel. Aangezien de aanschaf van een houten vloer een duurzame investering is waar u nog velen jaren plezier van kan hebben, is het van belang om goed na te denken over het type houten vloer. Gelukkig zijn wij bij de Berg Houten Vloeren gespecialiseerd in verschillende houten vloeren, dit zijn:

  • Tapis: deze eiken houten vloer heeft een dikte van circa 6,1 mm.
  • Bourgogne: deze eiken houten vloer heeft een dikte van circa 9 mm.
  • Visgraat: u kunt meer lezen over alle variaties op onze visgraat vloeren pagina.
  • Multiplanken: deze eiken vloer heeft een dikte van circa 13 mm.

U kunt meer informatie vinden over de bovenstaande houten vloeren en andere houten vloeren op onze website.

Vraag direct een offerte aan

Houten vloer kopen en laten leggen

U kunt al veel informatie vinden over de verschillende soorten houten vloeren vinden op onze website, maar wij begrijpen dat het ook erg prettig is om deze houten vloeren fysiek te zien in plaats van online. Daarom kunt u langskomen in onze showroom vol met verschillende houten vloeren in hartje Amsterdam, naast de Foodhallen.

Hier kunt u een uitgebreid assortiment FSC- en PEFC gecertificeerde houten vloeren bekijken. Bijvoorbeeld traditioneel gelegde tapis visgraatvloeren of stoere multiplanken met een verouderde uitstraling. Als u wilt, kunt u een monsterbord mee naar huis nemen, om het daar op uw gemak nog eens te bekijken.

Hierdoor kunt u wellicht een betere inschatting maken van de perfecte vloer voor uw ruimte. Dit kan u helpen in het beslissingsproces van het aanschaffen van een houten vloer. Bij ons kunt u een houten vloer kopen en laten leggen.

Showroom houten vloeren Amsterdam

Wilt u meer weten? Kom dan vooral eens naar onze showroom op de Bellamystraat in Amsterdam, waar ons vakmanschap zijn oorsprong heeft. U kunt hier op eigen houtje rondkijken. Als u daar behoefte aan heeft, staan we ook met veel plezier klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. Vanzelfsprekend zonder de verplichting om bij ons een vloer te kopen.