De mooiste houten vloeren in Amsterdam

Home » Houten vloeren

Vloeren zijn sfeerbepalend in een woning. Het is dan ook logisch dat u niet over één nacht ijs gaat bij de aanschaf ervan. Wilt u een houten vloer kopen met een authentieke uitstraling of warm karakter? De Berg Houten Vloeren is specialist in houten vloeren. In de sfeervolle showroom kunt u in alle rust kijken en vergelijken.  

 

Van visgraat vloeren tot multiplanken

De ene houtsoort is de andere niet. Iedere boom heeft zijn eigen tekening, kleur en hardheid. Houten vloeren zijn in zoveel variaties en vormen verkrijgbaar, dat de uitstraling kan verschillen van superhip tot klassiek en traditioneel. Bij De Berg Houten Vloeren zijn we gespecialiseerd in houten vloeren en parket.

  • Tapis
  • Bourgogne
  • Visgraat
  • Parket
  • Multiplanken

Vraag direct een offerte aan

Houten vloer kopen en laten leggen

Onze showroom vindt u in hartje Amsterdam, naast de Foodhallen. Hier kunt u een uitgebreid assortiment FSC- en PEFC gecertificeerde houten vloeren bekijken. Bijvoorbeeld traditioneel gelegde tapis visgraatvloeren of stoere multiplanken met een verouderde uitstraling. Als u wilt, kunt u een monsterbord mee naar huis nemen, om het daar op uw gemak nog eens te bekijken. Bij ons kunt u een houten vloer kopen en laten leggen.

Showroom houten vloeren Amsterdam

Wilt u meer weten? Kom dan vooral eens naar onze showroom op de Bellamystraat in Amsterdam, waar ons vakmanschap zijn oorsprong heeft. U kunt hier op eigen houtje rondkijken. Als u daar behoefte aan heeft, staan we ook met veel plezier klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. Vanzelfsprekend zonder de verplichting om bij ons een vloer te kopen.