Houten vloeren

Houten vloeren

Heeft u net een nieuw pand bemachtigd in Amsterdam? Of is uw huidige vloer aan vervanging toe? Wat de aanleiding ook mag zijn, als u op zoek bent naar een vloerspecialist in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden een ruime keuze aan houten vloeren

U kunt bij ons in Amsterdam terecht voor vele soorten vloeren, zoals een stoere multiplanken vloer met een eikenhouten toplaag.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Of wilt u eerst even ons assortiment bekijken? Kom dan langs bij ons in de showroom in Amsterdam of maak een afspraak en wij komen bij u thuis langs. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Vloerbenodigdheden

Een houten vloer is prachtig en een echte aanwinst voor uw woning. Het zijn echter niet alleen de houten vloerdelen, die de vloer zijn uitstraling en allure geven. Ook de keuze van randafwerking en de vloerbehandeling zijn zeer beeldbepalend voor de uitstraling. Laat u daarom goed adviseren over de verschillende vloerbenodigheden.

Mijn oude tropisch hardhouten vloer in de herkansing: geschuurd en geolied is hij weer als nieuw (en beeldschoon). Zeer vakkundig, betrouwbaar, prettig, professioneel. Ik ben blij.

Jeanie Schulte Nordholt
Amsterdam

Onze vloeren

De Berg houten vloeren

Parketvloer

De Berg houten vloeren

Lamelparket

De Berg houten vloeren

Visgraatvloer

De Berg houten vloeren

Massief eiken vloer

De Berg houten vloeren

Mulitplanken vloer

De Berg houten vloeren

Hongaarse puntvloer

Vloerafwerking

Een goede vloerafwerking beschermt de vloer niet alleen tegen vocht en vuil, het haalt ook de warmte en diepe kleuren van de houten vloer op. Het zorgt voor die authentieke en typische uitstraling die bij een houten vloer hoort. Wanneer de vloer goed behandeld wordt gaat deze ook nog eens decennia mee. De vloerafwerking bestaat uit verschillende onderdelen.

  • Schuren
  • Behandeling met olie, was of lak
  • Onderhoud/schoonmaken
  • Sorteringen
  • Afwijkingen