Een multiplank visgraatvloer leggen is vakwerk. Bij de Berg Houten Vloeren aan de Bellamystraat 35 in Amsterdam werken de vakmensen die u zoekt. Een eiken visgraatvloer moet namelijk altijd verlijmd worden op een daarvoor geschikte ondervloer. Wellicht zijn er bedrijven die een eiken visgraatvloer niet verlijmen, maar wij zullen daar nooit achter staan. En al helemaal niet met vloerverwarming, wat heel vaak de situatie is. Als de eiken visgraatvloer namelijk niet verlijmd wordt bestaat de kans dat hij gaat schuiven en uit verband raakt. En als de eiken visgraatvloer niet verlijmd wordt bij vloerverwarming, dan is onze ervaring dat de warmte niet goed geleid wordt naar de bovenliggende ruimte.

Laat u voor eiken visgraatvloer adviseren bij de Berg Houten Vloeren in Amsterdam. Een eiken houten vloer is een investering in uw huis die een leven lang mee gaat. En absoluut een waardevermeerdering voor uw huis. Dus mocht u ooit gaan verhuizen dan verdient u de vloer vaak meer dan terug. Want iedereen houdt van hout. De warmte en het onderhoudsgemak maken een eiken visgraatvloer tijdloos. De ondervloer waarop de eiken visgraatvloer wordt verlijmd is minstens zo belangrijk en vraagt om een vakkundig advies. Niet alleen voor de stevigheid en balans van de vloer, maar zeker ook voor de geluidsisolatie. In Amsterdam geen overbodige luxe. Bij de Berg Houten Vloeren werken wij alleen met de kwaliteitsvloeren van Unifloor (zie ook www.unifloor.nl).

Met een degelijke ondervloer gaat uw visgraatvloer een leven lang mee. Bij de Berg Houten Vloeren werken wij alleen met duurzaam FSC hout uit goed beheerde bossen. Wij zouden niet anders willen. Onze toekomst staat op het spel. Het illegaal kappen van bos is een doodzonde en wij werken daar niet aan mee. Daarnaast is een goed beheerd bos zeer klimaatvriendelijk voor de opslag van CO2, waarmee de stijgende temperatuur hopelijk in toom kan worden gehouden. Kom gerust eens langs bij de leukste straat van Amsterdam en combineer uw bezoekje met een drankje bij de naastgelegen Foodhallen, altijd gezellig. Graag even bellen voordat u langskomt, want wij werken alleen op afspraak.

U kunt bellen naar 06-14443405. Tot snel!